sreda, 28. november 2012

Policija, Nemoralno sodstvo, Pravniška državaMnožico ljudi, ki so kradeni, goljufani, plenjeni, poniževani, izkoriščani v imenu dobička ali celo izplena GOSPODOV, oblast vidi kot 'teroriste', 'rajo', skratka označuje kot 'destruktivne'. 

Tiste pa, ki nam lažejo, nas kradejo in roparjo, ki nas ponižujejo in izkoriščajo v imenu osebnega interesa, oblast očitno dojema kot 'konstruktivne' in jih kliče: GOSPODJE. "Podivjana raja grozi gospodu Kanglarju, gospe Hildi, gospodu Zidarju..." pravijo celo novinarji, ki ne upajo reči bobu bob.

Policija naj bi lovila in zaprla kriminalce, ne pa da kriminalce in bolnike, ki trpijo za megalomanijo, ščiti pred okradenimi in obrespravljenimi.. In država, kjer so megalomani in kriminalci zaščiteni, a ropano ljudstvo je kaznovano, če se posilstva sociopatov brani, je kriminalna država. Nemoralna država. 

Poleg divjaške, morilske, plenilske, vojaške države, vkateri je sodba za nepokornost smrt, obstaja troje različnih civilnih držav, ako za merilo vzamemo pravićnost razsodb: pravična, pravna in pravniška država

Pravični državi je ETIKA zlata nit ustave in zakonov. Skrbi, da smo vsi državljani enakoslišni in enako obravnavani. Ne dopušča poniževanja/poveličevanja, izkoriščanja človeka po človeku niti današnje realnosti, kjer sia multinacionalka ali bogataš pred sodiščem vedno 'pravno živa', a človek brez denarja je 'pravno mrtev'. .

Pravna država je država, kjer se zakoni, lahko tudi krivični, a se spoštujejo. Sodniške odločitve temeljijo na določeni družbeni morali in dokazih, Niso odvisne od spretnosti sofistov - odvetnikov.

A mi ne živimo niti v pravični niti v pravni državi. Živimo v pravniški državi, v NEMORALNI državi, kjer je razsodba odvisna le od zvitosti odvetnika. Razsodba je odvisna le od tega, kdo te brani. Če te branijo Senice in Čeferini...., se ti zakonov ni treba bati. 

Pravo so torej odvetniki ukradli tožilcem in sodnikom, torej vzeli v svoje roke. in 'pravičnost' je danes odvisna le od zvitosti in pokvarjenosti odvetnikov, ki ne poznajo pravičnosti in izkoriščajo krivične zakone v korist krivičnih, v korist tatov in morilcev. 

Dokler storjena škoda, truplo ali tona heroina niso 'verodostojen' dokaz in se zaradi glupih proceduralnih zakonov (ki jih je ?KDO?ZAKAJ uzakonil), dokazi neveljavni, je razsodba dokaz, da živimo v pravniški državi. 

Ko bo razsodba v skladu s prekrškom, bomo imeli pravno državo. Pa čeprav krivično, dokler zakoni uzakonjajo privilegije. 

A pravična država se lahko zgodi le, ko je megalomanija prepoznana kot 'motnja duha', , in ne kot je zdaj, uzakonjena, Ko sistem enakovrednost vseh členov verige VEDNO upošteva.

Takšen sistem je bil 'zastavljen' v socializmu. Socializem je bil z zakonom vsiljen humanizem. "Skupno dobro" in "VSI za VSE" je bilo povzdignjeno nad "osebno dobro". Zato je bil 'ječa', kot ga mnogi povzpetniki radi kličejo, le za egoiste, ki vidijo le sebe in jih boli k... za soseda. Človečnost, v socializmu uzakonjena in zapisana v ustavo, da počasi postane 'normalnost', naravno stanje človeka, je GOSPODOM Homofobom, ki si domišljajo, da so vredni več od drugih, šla 'v nos'. Dojeli so zahtevo po človečnosti in sočutju kot napad na njihovo svobodo VEČVREDNOSTIi. Prekleli so sistem, ki jih ni poveličeval in jim ni dovolil goljufij, izkoriščanja, bogatenja, čaščenja in oholosti.

Egoisti ne poznajo ne pravičnosti ne sočutja. Oni bi in so, vsaj tako si domišljajo, vedno več od soseda...Zato je, zaradi večvrednih Slovencljev, socializem, poskus soupoštevajoče, skromne, drug na drugega 'pazeče' družbe, propadel. Zato danes živimo v pravniški državi, kjer predloge zakonov in lopove branijo isti.

...in na nas se zliva vsa krivičnost v zakon vklesanega egoizma... 
----????????????
...a ko dobrota postane pristna in 'poskrbeti za slabotnejše' preneha biti prisila? Ko postanemo humana bitja? Ko 'prevlada' humanost in EGO/izem (vsi izmi) izmre iz družbe, ker je družbeno nesprejemljiv?

Takrat pravični državljani lahko svobodno žive v pravični državi, ki ne potrebuje nobenega zakona in ne potrebuje nobenega pravnika.

Kako daleč je še do tja?

Zakaj ne TUKAJ. ZDAJ?
ČAS JE. Kajti ČASA NI.

Ni komentarjev:

Objava komentarja