četrtek, 13. december 2012

Elita si je finančno podredila vsa ljudstva Evrope


Evropska centralna banka, privatna banka v rokah bankirske elite, je prevzela diktaturo nad financami vseh članic Evrope. Izgubili smo pravico še do lastne denarnice! 
Z Lisbonsko pogodbo smo Slovenci (vsi narodi EU) izgubili suverenost in postali Butalci - politični sužnji Rumpoya in njegovih palčkov-komisarčkov. Karkoli se od tedaj naprej naš parlament zmeni 'v dobro slovenskega ljudstva in pravičnosti', se ne sme zgoditi, ako kralju ali kakemu komisarčku in njihovim 'usmeritvam' to ne paše.

A 'usmerjati' z zakoni/kaznimi jim ni dovolj. Karl Veliki moderne dobe oziroma graditelji neo-fevdalistične PIRAMIDE EVROPE, hočejo popoln nadzor tudi nad našo denarnico. Finančni nadzor nad proračuni vseh držav članic! Finančni teror nad vsem življem Evrope!

Ni to absolutna izguba suverenosti? In smo vsi 'uporni' kar za?

Če požremo to, potem so vsi trenutni upori brezpredmetni.

A nekaj sedaj drži. S tem dejanjem so naši vladarji podpisali svoj odstop. Postali so nepotrebni. Vlade ter parlamenta me potrebujemo več. Potrebujemo le prevajalce EU zakonov v slovenski jezik. Proračun in kaj smemo in ne smemo delat, pa nam bo tako in tako dirigiral od sedaj dalje Madžar Scecheny.

Vlada nas je izdala, popolnoma prodala in še zapufala za vse generacije.

Gotovi so. In če niso oni, smo mi. Druge ni. 

V slovenski vladi sedijo klečeplazne lutke, dirigirane od svetovnih tajkunov, skritih pod krinko IMF, WB, WTC in UN. In kdorkoli je mašinovodja, vlak pelje v pogubo. Kajti tračnice, začrtana 'normalnost', matriks razmišljanja, nas ne pusti s poti v srednji vek. V neofevdalizem.

Bomo pokleknili v tlačanstvo ali (spet) vstali v neodvisnost? Kot pred osamosvojitvijo?
-----------
Dvajset let nazaj smo se postavili skupaj in zase, izborili samostojnost, neodvisnost, svobodo. In Beogradu dali nogo.

Dvajset let smo se sedaj smeli boriti za pravico, Pravico do koncesije, do pravice izkoristiti svoj 'položaj', haha. A če le omenil humanizem, socializem, svobodo ali neodvisnost, si bil za politike in ekonomiste in cerkev terorist. Medtem pa nam je DEMOS samostojnost, neodvisnost in svobodo samoodločanja prodal EU, Vatikanu in Natu. 

Sedaj nas spet čaka boj za svobodo, neodvisnost, netlačenost, proti pravici kraje in ukaza, ki so jo uzurpirali cesar von Rumpoy in obe 'SVETI TROJKI'. EU-Vatikan-NATO in IMF-WB-WTO.

----------
Pred dvajsetimi leti so Prevzetni Butalci v Sloveniji prekleli Človečnost in Skupno Dobro. Socializem in skrb za manj sposobne soljudi so proglasili za teroristično delovanje. Osebno Dobro so povzdignili v nebo ter pričeli častit 'sveto trojico': Egoizem, Zmago in Izplen. In s tem so brezobzirnosti do sočloveka, agresiji, brezsrčnosti odprli pot. 

Kastna družba zahteva tudi kastno 'slovnico'. Oligarhi so ukinili prijateljsko 'tikanje'. Tikanje je, kot prijateljstvo, postalo spet 'nekulturno'. Uvedli nazaj 'vikanje' in celo 'onikanje' ter s to potezo uničili vso 'horizontalo' komunikacijo, vsako možnost enakovrednega, enakopravnega odnosa v družbi. Beseda »človečnost« je pristala na 'črni listi' in Slovenci so množično pričeli 'mutirati' v Slovenclje, kot lepo pove Svetlana Makarovič. 

'Lepa naša' je danes v lasti korporacij, Vatikana in Svetovnih Banksterjev. 

Le dolgovi države so še ' nai, 'skupni'. Določili so nam že guvernerja. Madžara. Slovenija je postala le kmet na šahovnici EU, na usodo katerega sami na prvi pogled nimamo več nobenega vpliva.

Toda, Slovenija se počasi iz 'bluza' prebuja. Se bomo postavili zase danes?

Ni komentarjev:

Objavite komentar