petek, 07. december 2012


Je blagoslavljanje umora res krščansko dejanje?
Vatikan ima z Jezusom skupnega toliko kot Janša ali Hitler ali Obama z demokracijo!

Jezus je odpuščal tudi morilcem, a Vatikan je naredil 'korak naprej', haha. Morilcem odpušča umore že vnaprej. Torej je boljši od Jezusa, haha.

Papež je vnaprej odpustil vse umore, posilstva, celotno plenjenje vsem križarjem, ki so pobijali v imenu Jezusa tako pravoslavce na poti v Sveto deželo, kot vse muslimane, ki so jih srečali. 

Papež je blagoslovil poboj katarov v Franciji, husitov na Češkem, protestantov severa Evrope. Blagoslovil milijonske poboje.

Papež si je 1492 vzel pravico podeliti svet Špancem in Portugalcem in z njegovim blagoslovom je konkvista v imenu Jezusa pokradla vse zlato in druga bogastva in pomorila na milijone staroselcev obeh Amerik, Azije, Avstralije, N. Zelandije. In blagoslov konkviste še traja!! Duhovniki blagoslavljajo danes vojake pred umori muslimanov. In Vatikan hoče kaplana v vsako četo, haha.

Ne dolgo nazaj so hrvaški duhovniki blagoslavljali morilce, ki so pobijali Srbe in Bošnjake, in srbski duhovniki morilce, ki so pobijali Hrvate in Bosance. In tako pravoslavci kot katoliki so blagoslavljati umor v imenu Jezusa. Istega Jezusa? Koliko je teh Jezusov, haha?

Da ne govorimo o tem, kako je celotna cerkev podpirala nacista Hitlerja in fašizem Mussolinija!!! In se borila proti partizanom!!!

Pri vsem tem je najbolj zanimivo to, kako selektivno pozablja človeški spomin. 

Če le pogledamo: Katoliški cerkvi verniki vse ta dejanja, ki so v popolnem nasprotju z Jezusovim naukom in njegovimi dejanji, mirno in z lahkoto odpuščajo. In papež se, kljub vsem pobojem, še vedno proglaša za nezmotljivega.

Ljudje so z lahkoto odpustili Nemcem, ki so nas pobijali in poskušali podjarmiti saj so 10 let po vojni že sanjali o Nemčiji in hodili gastarbajtat, za sužnje Nemcem. 

A borcem za svobodo ljudstva, borcem proti duhovni tiraniji papeža in tiraniji samoproglašenih Nadljudi, partizane, ki so se borili za svobodo duha in telesa, veliko število Slovencljev še vedno ne more prebavit.

Očitno ljudje ne sanjajo in zato nočejo svobode. Celo borijo se za tiranijo. A tega niso zavestni. 

Grozljivo. Žalostno.

Posledično ima eden od 'stricev iz ozadja', o katerih Pahor ne upa spregovoriti, papež, lahko tako veliko moč in tako nekrščansko velike posesti in privilegije v Sloveniji.

In nejezusovsko pohlepna cerkev grabi več in več, Moli "Daj mi..." in moli roko v "ubogajme", haha, a sama ne da od sebe ničesar, čeprav je najbogatejša institucija sveta.

Nagnusno.

Ni komentarjev:

Objavite komentar